18 Yasindan kucukseniz buralarda pek dolanmamanizi tavsiye ederiz. sitemiz Firefox ya da chrome ile görüntülenir. EXPLORER da ciddi hata veriyor :)
Makaleler
Kadınlar Hakkında
Kadınlar ve Adet Dönemleri (Regl) ( Muayyen dönem) (Menstural Dönem)
| Kadınları Etkileme Tavlama Baştan Çıkarma - Kadınlar Hakkında |

Kadınların aylık dönemlerini gizlice takip etmenizde büyük çıkarlarınız olduğunu biliniz. Zira konu tamamen hormonal. Çoğu dergide kadınların mens döneminde çok duygusal ve öfkeli oldukları yazar ki doğrudur. Ama o zaten atıl bir dönem… Mesele süreci bilmekte. Nedir süreç?
Mens döneminin sonundan başlayarak süreci anlatalım. Rahatlamıştır! Huzurlu dingin ve daha eğlenceli olur. Ama maalesef hormonlarının en zayıf olduğu dönemdir. Yapacak kadınca işleri vardır. Lütfen izin verin! Keyiflidir fakat çok arzulu değildir, bilesiniz. İlk haftanın sonuna doğru uyanış başlar. Bu dönem en keyifli zamanların da başlangıcı sayılır. Sabah gülümseyerek uyanırlar, romantik komedi tadında tepkiler verirler. Şirindirler. Gündüzleri arkadaşınız gibi davranırlar, geceleri sizin azıcık emek harcamanız gerekir.bu dönemde sırtını dönüp yatmasını istemiyorsanız, ön sevişmeyi uzun tutun. Hatta gün içinde tahrik etmeye başlamakta fayda var. O zaman ciddi performans alabilirsiniz.
Diğer türlü, eh işte derim ben! Günler ilerledikçe doyumsuzlukları artar. Daha şık ve kadınsı kıyafetler giymeyi tercih ederler bilinçsizce. Arkadaşlık yerini kadınlığa bırakmıştır. Oyun oynayabilirler, geceleri sürpriz yapabilirler. Sizi tahrik etmeye niyetlenebilirler. İzin verin gitsin! İster iyi ister amatör olsunlar, izin verin ki özgüvenleri artsın. Zaman geçtikçe tecrübeleri artacak ve daha da keyifli olacaktırlar. Son haftaya geldiğinde arzuları doruktadır. Bu dönem belli riskleri de beraberinde taşır. Maalesef kadınların en ateşli oldukları dönem, aynı zamanda bel ağrısı, asabiyet ve şişkinlik gibi şikayetlerinin de arttığı dönemdir. Özellikle genç olanlarda bu durum daha da belirgindir.
Unutmayın! İsteseler de istemeseler de ev verimli oldukları, beden ısılarının arttığı, heyecanlarını dizginleyemedikleri dönem bu dönemdir. Ya şiddetli kavgaya tutuşacaksınız ya da ... Seçim sizin. Eğer dümeni çok sert hareket ettirmez ve rüzgarı arkanıza alarak ilerlerseniz, uzun keyifli ve ateşli geceler yaşayacağınızı garanti ederim. Böylece bu dönemsel öfke nöbetleri ile ilgili efsaneyi bir kenara bırakıp, gerçekten kadınınızın en arzulu anlarını keşfetme şansını elde edersiniz.
Malum dönem geldiğinde, ona çikolata alın. Ilık su içirin. Azıcık dinginleştirin ve ilgilenin. Hiç ilgilenmezseniz kavga çıkar. Çok ilgilenirseniz, cılkı çıkar.
Şimdi bazılarınız diyecek ki, e bundan bana ne?
Size karanlıkta mutluluklar dilerim canım efendim, Ötekiler, benimle kalın(!)
Sonunda ışığı yakalarsınız!
Wonder Women
Son Güncelleme (Cuma, 22 Ocak 2010 14:08)
İçerik : 187
Web Bağlantıları : 6
İçerik Görüntüleme Sayısı : 95950
Şu an sitede
ağlayan erkek
Secret2 31.7.2010 14:57
Cvp:Kanyonda direct gaming
Secret2 31.7.2010 14:55
Cvp:İnek rutini??*
Xeph 31.7.2010 13:21
Cvp:İnek rutini??*
MerT_ 31.7.2010 13:01
Yeniden Başlasak Bu defa kırmadan
Osmanoski 31.7.2010 11:10






![]() | Bugün | 211 |
![]() | Dün | 140 |
![]() | Bu Hafta | 2632 |
![]() | Bu Ay | 12688 |
![]() | Tüm Zamanlar | 58940 |
| Sitemizi tekrar açtık. Paramız olmadığı için kendimiz yaptık. Bir daha hacklenirse ne olacak?? bunu sizlerin tavirları belirleyecek :)) Çalışıyoruz, çabalıyoruz. yazıyoruz çiziyoruz. bakalım sizler ne kadar destekçisiniz görelim :) |








Yorumlar
Eğer dümeni çok sert hareket ettirmez ve rüzgarı arkanıza alarak ilerlerseniz, uzun keyifli ve ateşli geceler yaşayacağınızı garanti ederim…
Çok güzel sözlerin var ve her yazında mutlaka bir kaç tane serpiştiriyorsu n. Teşekkürler. Alıntı
RSS beslemesi, bu iletideki yorumlar için.