| Kadınları Etkileme Tavlama Baştan Çıkarma - Seks Meseleleri |

Dönem dönem cemiyetteki elemanların bazı konuşmalarından şunu fark ettim. Seksle ilgili bir çok yanlış bilgi içerisinde olanlar var. Bu sebepten seks ile ilgili en temel yanılgılarınızı düzeltmem gerektiği kanaatindeyim.
1)İlk cinsel birleşmede kan gelmek zorunda değildir. Esnek kızlık zarı diye bir şey vardır. Kız bakire de olsa kan gelmez.
2)Erkekler arasında ayrık bacaklara sahip olarak yürüyen kızların anal seks yaşadıklarına dair tamamen hurafe bir inanış vardır. Bu genelde kızın zayıf olması ile birlikte anatomisinden kaynaklanır. Hiçbir kızın yürüyüşünden anal seks yapıp yapmadığını anlayamazsınız.
3)Vajina küçük dudaklarının dışarı fazlaca çıkmış olması vajinanın çok kullanılmasından kaynaklanan bir deformasyon değildir. Yada çizgi gibi vajinaya sahip olan kadınlar daha az seks yaşamışlar anlamına gelmez. Bu tamamen genetik yapıdan kaynaklanmakla birlikte , fazlaca ağda yapmak ve doğumla da deforme olabilme gibi durumlar söz konusu olabilir. Bütün bunların yanında çizgi gibi vajinaya sahip hayat kadınları mevcuttur. Yani vulva dış görüntüsü cinsellik sayısı hakkında bilgi vermez.
4) Bir kadının vajina darlığı ya da genişliği de kullanım sıklığı hakkında bilgi vermez. En kısacasından erkeklerin penisinin uzunu- kısası , incesi-kalını, eğrisi-düzü, büyüğü-küçüğü, koyu renklisi-açık renklisi gibi çeşitleri varsa, vajinanın da çeşitleri vardır. Bunun cinsel eylem sıklığı ile alakası yoktur.
5) Bir kız çok istekli ve çok ateşli sevişiyorsa bu tecrübeli olduğu anlamına gelmeyeceği gibi, çekingen ve beceriksiz kızımızın da saf , temiz olduğu anlamına gelmez :): ))
6) Anal seks çok doğal bir şey değildir. Öyle pornolarda gördüğünüz üzere sıradan ve her şiftin yaşadığı bir şey de değildir. Çok sık anal seks yapan kadınlarda ilerde dışkısını tutma problemi olur.
7) Bazı pozisyonlarda özellikle kadının kukusuna tamamen girebildiğimiz pozisyonlarda, kadının rahiminde iltihaplanmaya sebep olacağı sanılmaktadır. Tamamen saçma bir hurafedir. sadece kadınlar için çok ama çok fazla partner değiştirmek “rahim ağzı kanseri” olma riskini artırır.
8) Kadınlar anal seksten zevk alır mı ? Nadir de olsa zevk alanı bulunur. Anca takdir edersiniz ki o bölge erkeğin penisi için dizayn edilmemiş olup vazifesi dışkılamaktır.
9) Bazıları ben kadının orgazm olup olmadığını kesin anlarım gibi abuk subuk iddilarda bulunur. Kadın yedirmek isterse aslanlar gibi yedirir. Hayatta anlayamazsın zira senin orgazmının boşalan meni gibi bir kanıtı var kadın ise her tür kasılma titreme çığlık derin nefes her ne ise rahatlıkla taklit eder. Ayrıca kadınların orgazm oluş şekilleri de birbirlerininkilerden farklıdır.
10) kadınların, erkek poposunu seksi bulduğu doğru mu? Erkeğin vücudu kadının ki kadar güzel olmadığında baksan baksan kıçına bakarsın hesabı böyle bi söylenti çıkmıtır. Kadınların erkeklerin kıçlarına baktıklarıi süzdükleri, beğendikleri görülmüştür. Ancak burada dikkar edilmesi gereken fark şudur. Bir erkek hasta olduğu bir kıça ulaşmak için 4 dönerken , hadise kadın için “hmmm güzelmiş” kıvamındadır. Kadınımız “Allahümme fi karar sokak sokak sik arar” durumunda değilse kıçınız çok güzeelse bile sizin için çok bir şey değişmez.
11) ömrü hayatı boyunca masturbasyon yapmamış kadınlar var, bunun sebebi bakireliğin bozulmasından korkma kmıdır? Kadınlar mastürbasyon yaparken genelde vajina içine bir cisim sokmazla. Klitoral uyarı yolu ile kendilerini tatmin ederler. Ama korkmuştur. Hurafelerle doludur beyni bilemezsin. 28 yaşına gelipte aynayla bir kere kukusuna bakmamış kadın olur mu ? bakmadım diye iddia edeni var. İnsan hiç olmazsa merak eder de ondan bakar değil mi ? Yok bakmamış, elini sürmemiş o onun gelişmemişliği.
12) adet kanaması sırasında kadın cinsel ilişkiye girerse acı çeker mi? Çekmez, bildiğin zevkini de alır. Ama sağlıklı değildir. Hele ki prezervatifsiz asla yapılmamalıdır. Çok isterseniz bu oral seks için bir fırsat olarak görebilirsiniz.
13) Her sabah penisim kalkmış oluyor normal mi ? aynen normal canım sabah ereksiyonu diyoruz biz ona, Anadolu da hal arasında “sidik kalkığı” da derler. İktidarsızlık gibi bir problemin varsa sabah ereksiyonu var mı , yok mu ona bakacaksın , sabah ereksiyonu yaşıyorsan sorunun psikolojiktir. Ama sabaha da kalkmıyorsa aynen ürologdan randevu alınmalıdır.
14) İlk cinsel deneyimi hayat kadını ile yaşamanın zararı var mıdır ? kişinin hiç cinsel deneyimi olmamış bir kadınla öpüşmemiş, bir kızı memeleri dahi görmemiş ellememişse bir anda hiç tanımadığı ve bu işte çok tecrübeli üstelik bu işi meslek olarak gören , hadi koççum işini bitirde paramı ver şeklinde davranacak olan biri ile yaşamak elbette tavsiye edilmez. Böyle bir deneyime giriştiyseniz ve neticesinde “ aletiniz kalkmadıysa, boşalamadıysanız, çok erkek boşaldıysanız” kısaca türlü türlü acaip aksilikler olmuşsa bu sizin problemli olduğunuz anlamına gelmez sakın kendiniz üzmeyin. Saçma başlayan şey saçma bitmiş normal bir süreç.
Şimdilik Bu Kadar, Umarım faydalı olmuştur.
Saygılarımla..
JoKeR – 07.01.2010
Son Güncelleme (Perşembe, 07 Ocak 2010 18:28)



Yorumlar
vavvv Alıntı
7 için şunu diyebilirim. gidebildiğiniz yere kadar gidin!
9 için, asla anlayamazsınız der, noktayı koyarım.
11 için, normali klitoral orgazm yaşamaktır zaten. en hızlı ve kolay mastürbasyon çeşidir. akıllı adam sevişirken klitorsi unutmazsa, 9 madde çoğunlukla yalan olur:) Alıntı
Bizimkisi gençliğin temel yanlışlarını düzeltmek. Uzamnlık alanımız olmasa da bu kadarı hakkında bilgi verebilir kanaatindeyim :) Alıntı
doğruların bu kadar güven dolu bi ağızdan söylenmesi gercekten hoşuma gitti… Alıntı
RSS beslemesi, bu iletideki yorumlar için.